Kläder

Att få uttrycka vem man är...


Alla vill vi få känna oss lite unika och få visa vem vi egentligen är och våra kläder är ett utmärkt sätt att få utrycka det...

Precis som med allt annat i butiken vill jag att de kläder jag köper in ska vara lite speciella. Jag försöker i den mån det går att hitta klädmärken som jag får vara ensam om i Gävle och jag vill inte behöva köpa in en massupplaga av varje plagg. Minsta antal gör att de känns exklusiva utan att behöva vara dyra och Du som kund behöva inte känna Dig som en i mängden. Jag har provat mig fram och det har fortfarande inte satt sig riktigt med vilka klädmärken jag kommer behålla men jag börjar närma mig en mix som känns ganska bra.

​​​​​​​I klädhörnan hittar Du både kläder, skor, väskor och annat som hör en skön stil till. En härlig mix av allt som behövs för att göra Din outfit komplett.

Jag jobbar både med små och stora märken. Kända och en del fortfarande okända men som är stort på gång och då är det en ära att få vara med på starten av den resan. Ett sånt märke är tex Aspire by Choke. Svensk design när den är som bäst.

Cream och Ajlajk är två andra lite större och kända märken jag har.

Det viktigaste för mig är att Du som kund ska kunna hitta någon som passar både Din personliga stil och plånbok.

Varumärken